Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win War Room op DVD
29/03/2016

Win War Room op DVD

Win War Room op DVD

Wil jij de dramafilm War Room winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Regisseur Alex Kendrick debuteerde in2003 met zijn eerste speelfilm, wat is de titel van die film?
 
Onder de goede inzenders verloten we 2 exemplaren van Grandma op DVD. Mede mogelijk gemaakt door Sony Pictures Home Entertainment. 


 
  War Room
 
De bekroonde bedenkers van Fireproof en Courageous komen met WAR ROOM, een meeslepend drama met hartverwarmende humor. De film werd de nummer één in Amerikaanse bioscopen en kreeg buitengewone commentaren van bezoekers van alle leeftijden.
 
Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar—geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending wanneer Elizabeth een nieuwe klant ontmoet, Miss Clara, en ze een “war room” moet opzetten en moet bidden voor haar gezin. Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony’s verborgen worstelingen aan het licht. Tony moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara’s overtuiging dat overwinningen niet toevallig zijn bewezen wordt.
 
Copyright: © 2015 Faithstep Films, LLC. All Rights Reserved.
 
War Room is vanaf nu verkrijgbaar in de (web)winkels.
 
Wil je meer weten over Sony Pictures Home Entertainment, like dan de facebookpagina: