Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win Where Hope Grows op DVD
15/03/2016

Win Where Hope Grows op DVD

Win Where Hope Grows op DVD

Het drama Where Hope Grows komt op 16 maart uit op Blu-ray. Wil jij kans maken op een DVD van deze film, beantwoord dan de vraag en wie weet ligt de film op je deurmat!
 
Dit is pas de tweede film van regisseur Chris Dowling, wat is de titel van zijn regiedebuut?
 
Onder de goede inzenders verloten wij 2 DVD’s van Where Hope Grows, mede mogelijk gemaakt door Sony Home Entertainment.


 
  Where Hope Grows
 
Where Hope Grows is een inspirerend verhaal over een vriendschap die verlossing, hoop en liefde brengt. Calvin Campbell is een voormalig professioneel honkbalspeler, die het moeilijk heeft met de obstakels van het leven. Zijn leven krijgt een nieuwe betekenis als hij Produce ontmoet, een jongeman met het syndroom van Down, die bij de plaatselijke kruidenier werkt. Als hun vriendschap zich ontwikkelt, beseft Calvin dat je hoop soms op de onmogelijkste plekken kunt vinden.
 
Where Hope Grows is vanaf 16 maart verkrijgbaar in de (web)winkels.
 
(Where Hope Grows Copyright: © 2015 Produce Films, LLC. All Rights Reserved.)
 
Wil je meer weten over Sony Home Entertainement, like dan de facebookpagina.