Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win de DVD of Blu-ray van Publieke Werken
24/03/2016

Win de DVD of Blu-ray van Publieke Werken

Win de DVD of Blu-ray van Publieke Werken

Wil jij de Nederlandse speelfilm Publieke Werken winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Deze film is geregisseerd door Joram Lürsen, die in de jaren negentig bekend werd door een film die over een tante ging, noem de titel van deze film.
 
Onder de goede inzenders verloten we 2x een DVD en  2x een Blu-ray van Publieke Werken. Mede mogelijk gemaakt door September Film. 


 
  Publieke Werken
 
1888. Een vioolbouwer, Vedder, moet het veld ruimen als zijn huisje, gelegen tegenover het net opgeleverde Centraal Station van Amsterdam, moet wijken voor het geplande Victoria Hotel. Zijn neef Anijs, apotheker te Hoogeveen heeft zich door ongeoorloofd medisch handelen in de nesten gewerkt en zoekt een uitweg, voor zichzelf, maar ook voor een groep arme turfstekers die hij een toekomst in Amerika belooft. Bevlogen – of is het hoogmoed? – beramen de twee een plan om het onderste uit de kan te halen. Met tragische gevolgen.
 
Publieke Werken is vanaf nu te koop in de (web)winkels.