Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win de DVD van Grandma
29/03/2016

Win de DVD van Grandma

Win de DVD van Grandma

Wil jij het aangrijpende drama Grandma winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
In hoeveel dagen is deze film geschoten?
 
Onder de goede inzenders verloten we 2 exemplaren van Grandma op DVD. Mede mogelijk gemaakt door Sony Pictures Home Entertainment. 


 
  Grandma
 
Elle Reid (Lily Tomlin) heeft het net met haar vriendin uitgemaakt als haar kleindochter Sage onverwacht voor de deur staat met het bericht dat ze voor zonsondergang 600 dollar nodig heeft. Elle, die tijdelijk op zwart zaad zit, probeert met Sage de hele dag aan het geld te komen. Door hun onverwachte bezoekjes aan oude vrienden en minnaars worden oude koeien uit de sloot gehaald en komen geheimen aan het licht. 
 
Copyright: © 2015 Papate, LLC. All Rights Reserved.
 
Grandma is vanaf nu verkrijgbaar in de (web)winkels.
 
Wil je meer weten over Sony Pictures Home Entertainment, like dan de facebookpagina: