Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win de DVD van Schneider vs Bax
29/10/2015

Win de DVD van Schneider vs Bax

Win de DVD van Schneider vs Bax

Wil jij de DVD van Schneider vs. Bax winnen?Beantwoord dan de volgende vraag:
 
De rol van Bax wordt nu gespeeld door Alex van Warmerdam, alleen dit was eerst voor een andere acteur geschreven. Wie was dat?
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 DVD van Schneider vs. Bax. Mede mogelijk gemaakt door Cineart en Twinpics. 


 
  Schneider vs Bax
 
Schneider, een huurmoordenaar, wordt gebeld door Mertens. Hij heeft een spoedopdracht voor Schneider, maar Schneider weigert. Hij is jarig en heeft zijn vrouw Lucy beloofd te helpen met het voorbereiden van het diner dat zij vanavond geven. Mertens benadrukt dat het belangrijk is en dat het vandaag moet gebeuren. “Het gaat om Ramon Bax, een schrijver. Hij woont alleen aan de rand van een afgelegen meer. Het is een makkelijke klus, met een beetje geluk ben je voor de middag weer thuis.” Met tegenzin gaat Schneider akkoord, maar de makkelijke klus blijkt een gecompliceerde. De film werd geselecteerd voor Toronto International Film Festival en Filmfestival van Locarno. 
 
Schneider vs. Bax is vanaf 30 oktober verkrijgbaar in de (web)winkels.