Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win een Atomic Blonde prijzenpakket!
08/08/2017

Win een Atomic Blonde prijzenpakket!

Win een Atomic Blonde prijzenpakket!

Wil jij kans maken op een filmpakket van de film Atomic Blonde? Beantwoord dan de volgende vraag:

Actrice Charlize Theron heeft tijdens de opnames een ongeluk geluk, wat had zij gebroken? En hoeveel jaar heeft het haar gekost voordat ze deze film maakte?.

 

Onder de goede inzenders verloten we 3 filmpakketten met daarin een zonnebril, een usb-stick en een sleutelhanger. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.

  
  Atomic Blonde
 
In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit.  Zij is een sensuele superspion en ze is bereid al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd waar ze een zeer belangrijk dossier op moet halen. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel.

Atomic Blonde is een spectaculaire mix van strakke actie en sensuele spanning onder regie van David Leitch (John Wick, Deadpool 2).John Goodman (Kong: Skull Island), Til Schweiger (Inglourious Basterds), Eddie Marsan (Ray Donovan), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) en Toby Jones (Captain America: The Winter Soldier) zijn ook te zien in deze film die gebaseerd is op de Oni Press-graphic novel serie The Coldest City van Antony Johnston illustrator Sam Hart. Scenario door Kurt Johnstad (300).

Atomic Blonde
is vanaf donderdag 10 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.