Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win een filmpakket van The Snowman
31/10/2017

Win een filmpakket van The Snowman

Win een filmpakket van The Snowman

Wil jij kans maken op een filmpakket van de film The Snowman? Beantwoord dan de volgende vraag:

The Snowman is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Jo Nesbø, noem drie andere titels van deze succesvolle schrijver.

Onder de goede inzenders verloten we 1 filmpakket met daarin een longsleeve shirt en de filmeditie van het boek De Sneeuwman. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures. 
 
Snowman Michael Fassbender (X-Men-films, Inglourious Basterds) is inspecteur Harry Hole in de angstaanjagende thriller THE SNOWMAN, gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø. Fassbender wordt bijgestaan door o.a. Rebecca Ferguson (Mission: Impossible Rogue Nation), Charlotte Gainsbourg (Nymphomaniac), Val Kilmer (Heat) en J.K. Simmons (Whiplash) in deze nieuwe film van regisseur Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy).

Wanneer Harry Hole (Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

Deze thriller is in zijn geheel op lokatie in Noorwegen opgenomen, in de steden Oslo en Bergen en rondom Rjukan. The Snowman is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables) van Working Title, samen met Robyn Slovo (Tinker Tailor Soldier Spy) en Piodor Gustafsson (The Girl with the Dragon Tattoo). The Snowman draait vanaf donderdag 2 november in de bioscoop.

#TheSnowman