Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win een supercool Spider-Man: Into the Spider-Verse pakket
12/12/2018

Win een supercool Spider-Man: Into the Spider-Verse pakket

Win een supercool Spider-Man: Into the Spider-Verse pakket

Wil jij een supercool prijzenpakket van Spiderman Into the Spider-Verse winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet win jij het vette pakket!
 
Acteur Liev Schreiber heeft ook zijn stem geleend aan deze film, welke personage is hij? Dit is alweer zijn derde animatiefilm, noem de twee vorige waarin hij te horen was.
 
Onder de goede inzenders verloten we drie pakketten met daarin een oplader, rugtas, actie-figuur en een polsbandje. Mede mogelijk gemaakt door Sony Pictures


 
 
Spider-Verse
What makes you different is what makes you Spider-Man. Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movieen 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.
 
Met de Engelse stemmencast van onder andere : Shameik Moore, Jake Johnson, Live Schreiber, Nicolas Cage en Hailee Steinfeld.
 
De Nederlandse stemmencast bestaat uit: Ronnie Flex, Thijs Römer, Holly Mae Brood, Edwin Jonker, Levi van Kempen, Fernando Halman, Derek de Lint, Kim van Kooten, Frank Lammers en Buddy Vedder.
 
Spider-Man: Into the Spider-Versedraait vanaf donderdag 20 december 2018 in de Nederlandse bioscopen in zowel de Engelstalige als Nederlandstalige versie in 3D.