Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win filmpakket Ghost in the Shell
22/03/2017

Win filmpakket Ghost in the Shell

Win filmpakket Ghost in the Shell

Wil jij kans maken op een filmpakket van de film Ghost in the Shell ? Beantwoord dan de volgende vraag:

Actrice Scarlett Johansson en acteur Pilou Asbaek zijn geen vreemden voor elkaar, want dit is alweer hun tweede samenwerking. Noem de titel van de film waarin zij al eerder te zien waren.

Onder de goede inzenders verloten we 2 filmpakketten met daarin een t-shirt en een drinkglas deze super film. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.


 
  GITS
 
In Ghost in the Shell is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden. Gebaseerd op de wereldberoemde anime-serie en geregisseerd door Rupert Sanders. Naast Scarlett Johansson bestaat de cast uit 'Beat' Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk, en Kaori Momoi.
 
Ghost in the Shell is vanaf woensdag 29 maart te zien in de Nederlandse bioscopen en is tevens te zien in IMAX.