Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win kaarten voor de film Life
20/03/2017

Win kaarten voor de film Life

Win kaarten voor de film Life

Wil jij 2 vrijkaarten van de film Life winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:

Deze film is geïnspireerd op een hele bekende sciencefiction filmreeks, waarvan het eerste deel in 1979 verscheen, noem de titel van deze film.

Onder de goede inzenders verloten we 1x 2 vrijkaarten van deze spannende film. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.


 
  Life
 
Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. Ze kunnen als eerste aantonen dat er buitenaards leven is op Mars. Als de bemanningsleden hun onderzoek starten en hun methodes onbedoelde gevolgen krijgen, blijkt deze buitenaardse levensvorm intelligenter dan verwacht.

Life is vanaf donderdag 23 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. Let op! Deze film is voor 16 jaar en ouder!