Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win leuke Verschrikkelijke Ikke 3 prijzen!
14/07/2017

Win leuke Verschrikkelijke Ikke 3 prijzen!

Win leuke Verschrikkelijke Ikke 3 prijzen!

Wil jij kans maken op een filmpakket van de nieuwe animatiefilm Verschrikkelijke Ikke 3 (Despicable Me 3)? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
In deze derde film van Gru en zijn minions krijgen ze te maken met de slechterik Balthazar Bratt. Noem de andere drie tegenstanders die Gru in de vorige delen heeft moeten verslaan.
 
Onder de goede inzenders verloten we 3 filmpakketten met daarin een knijppoppetje, een lunchbox, sleutelhanger, een squishy sleutelhanger en een stickervel van deze onwijs leuke animatiefilm. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.


 
  DM3
 
Verschrikkelijke Ikke 3 is de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur!
 
Verschrikkelijke Ikke 3 wordt geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda met co-regisseur Eric Guillon. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Geproduceerd door Chris Melendandri van Illumination Entertainment en Janet Healy, met Chris Renaud als uitvoerend producent.
 
In de originele versie met de stemmen van o.a. Steve Carell (Gru) en Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (South Park en broadway hit The Book of Mormon) als slechterik Balthazar Bratt.
 
Verschrikkelijke Ikke 3vanaf nu te zienin de originele versie (Despicable Me 3) en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D.

www.verschrikkelijke-ikke.nl
#VerschrikkelijkeIkke3