Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win prijzen van Adrift!
03/07/2018

Win prijzen van Adrift!

Win prijzen van Adrift!

Wil jij kans maken op een filmpakket van Adrift? Beantwoord dan de volgende vraag:

Adrift 
is gebaseerd op een boek, noem de titel en de schrijver.
Onder de goede inzenders verloten we 2 filmpakketten, met daarin een survivalkit, bestaande uit een drinkfles, strandlaken, tas, en lampje. Daarnaast ook een boek van de film en 2 vrijkaarten. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.


Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3.000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden…
 
Adrift is een film van de regisseur van Everest met Shailene Woodley (The Fault in Our StarsDivergent) en Sam Claflin (The Hunger Games). Gebaseerd op het inspirerende waargebeurde verhaal over een prille liefde tussen een jonge vrouw en een man die aan het avontuur van hun leven beginnen.
 
Adrift is vanaf 5 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.