Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win een prijzenpakket van Happy Death Day
10/10/2017

Win een prijzenpakket van Happy Death Day

Win een prijzenpakket van Happy Death Day

Wil jij kans maken op vette prijzen van de nieuwe thriller Happy Death Day? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Happy Death Day was niet de oorspronkelijke titel van deze film, maar had eerst een andere titel. Noem de oorspronkelijke titel en tevens de regisseur van deze film.
 
Onder de goede inzenders verloten we een filmpakket met daarin een hoodie en 2 vrijkaarten voor de film Happy Death Day mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.


 
  HDD
 
In Happy Death Day speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt, en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.
 
Happy Death Day is vanaf donderdag 12 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.