Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win snelle Fast & Furious 8 prijzen!
12/04/2017

Win snelle Fast & Furious 8 prijzen!

Win snelle Fast & Furious 8 prijzen!

Wil jij kans maken op een filmpakket van de snelle actiefilm Fast & Furious 8? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Regisseur F. Gary Gray heeft al eerder samengewerkt met Vin Diesel, Charlize Theron, Jason Statham en Dwayne Johnson, noem de drie titels waarin zij spelen en Gray de regie van heeft gedaan.
 
Onder de goede inzenders verloten we 2 filmpakketten met daarin een T-shirt, een stoere pet en een jack van deze spectaculaire actiefilm. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.


 
  FF8
 
Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man, die hen tot een familie maakte, thuis te brengen.
 
Fast & Furious 8 draait vanaf 12 april in de bioscoop, zowel in 2D en IMAX.