Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win vette Baby Driver prijzen!
14/07/2017

Win vette Baby Driver prijzen!

Win vette Baby Driver prijzen!

Wil jij kans maken op een filmpakket van de vette actiefilm Baby Driver? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
De titel van de film slaat op het gelijknamige populaire nummer dat uitgevoerd wordt door twee artiesten, noem deze artiesten en op album het nummer verschenen is.
 
Onder de goede inzenders verloten we 2 filmpakketten met daarin een stoer jack, oordopjes en een hippe zonnebril van deze stoere en vette actiefilm. Mede mogelijk gemaakt door Sony Pictures en Universal Pictures.


 
  Baby Driver
 
De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.
 
Verder met o.a. Jon Bernthal (The Walking Dead), Jamie Foxx (Django Unchained), Eiza González (From Dusk Till Dawn) en Jon Hamm (Mad Men).
 
Geregisseerd en geschreven door Edgar Wright (Shaun of the Dead). Geproduceerd door Nira Park, Tim Bevan en Eric Fellner (Working Title).
 
Bay Driver is nu te zien in de bioscoop.
http://babydriver.nl/
#BabyDriver