Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win het vierde seizoen van The Bridge
28/01/2018

Win het vierde seizoen van The Bridge

Win het vierde seizoen van The Bridge

Wil jij het nieuwe seizoen van The Bridge winnen op DVD? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
In The Bridge is Saga Noren meestal aan het kauwen op iets tussen haar wang en tanden, wat is het gene dat zij gebruikt?
 
De winnaars maken kans op een DVD-box van het vierde seizoen van The Bridge.
 
Onder de goede inzendingen worden twee DVD’s verloot. Deze prijsvraag is mede mogelijk gemaakt door Lumière.


 
 
The Bridge S4
Een vrouw is gestenigd op Peberholm, een Deens eilandje bij de Sontbrug. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, directeur van een migratiebureau in Kopenhagen, die recent was verwikkeld in een deportatieschandaal. Samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup begint rechercheur Henrik Sabroe een onderzoek naar de lugubere moord.

Naast het moordonderzoek krijgen Henrik Sabroe en Saga Norén in het vierde en laatste seizoen van The Bridge ook te maken met persoonlijke crises. Henrik mist zijn collega en vriendin Saga, die in de vrouwengevangenis van Ystadt een straf uitzit voor de moord op haar moeder.  Hij bezoekt haar zo vaak als hij kan en mist haar steun bij de nieuwe zaak. Door haar situatie kan zij hem echter niet te helpen.

Ook Henriks zoektocht naar zijn verdwenen dochters wordt gefrustreerd door Saga’s gevangenschap en hij staat op het punt het op te geven. Maar ondanks oude wonden en nieuwe tegenslagen blijft hun speciale vriendschap bestaan.