Horny House of Horror (2010)
Met bijna altijd dezelfde thema's, iedere keer wat minder originaliteit en dikwijls dezelfde gezichten bij cast en crew -en dat aan een tempo van 2 à...
Last Action Hero
Ten tijde van zijn release bestempeld als peperdure, volledig achterhaalde en uit zijn voegen gebarsten blockbuster. Maar was dat niet de bedoeling? 
Golden Boy (1995)
De jonge Kintaro geeft de brui aan zijn studies en besluit om ervaring op te doen in de “echte” wereld. Zodoende doorkruist hij Japan op zijn...
The Last Harbor (2010)
Kwaliteit van het onderste videoschap.
Professor Layton and the Eternal Diva (2009)
Na de games is de professor nu ook raadsels aan het oplossen op DVD.Door E. Frog
29/12/2011

Wings of Fear (2008)

Wings of Fear (2008)

Ilmar Taska
Julian Berlin, Marian Zapico, Andres Bagg, Louis Ballester, Brandon Karrer, Gabriel Oliva, Olga Shuvalova, Tiya Sircar
Zie meer details
Je hoort mensen wel eens beweren dat ze net de slechtste film ooit hebben bekeken. Maar als ze dan uiteindelijk de titel lossen valt de film in kwestie dikwijls nog mee.


Je moet dan ook al jarenlang door low budget, trash en videodrek hebben geploeterd om met de enige echte antichrist onder de films af te komen. Maar dan nog zou ik me niet aan dergelijke uitspraak wagen. Wat ik wel kan zeggen is dat WOF de meest verschrikkelijkste 80 minuten waren die ik ooit heb ondergaan, met een tandbeenafschraping zonder verdoving op de 2de plaats(om wat perspectief te tonen) Vergeleken met Wings of Fear is zelfs Tommy Wiseau’s The Room een revelatie te noemen. 
 
Het gaat om enkele personen die visioenen krijgen over een aankomende Apocalyps. Duivels zullen massaal uit de hel komen en ieder levend wezen opslokken. Dat klinkt best als een interessant idee, maar vertaald naar het scherm komt het neer op nietszeggende, ellenlange scènes waarin het hoofdpersonage of bewusteloos op de grond ligt of met zijn ogen dicht ligt te wauwelen over demonen. Ook moet het script op de dag van de opnames beslist verdwenen zijn en is het qua production value enorm triestig: zo’n goeie 3 sets(huiskamers), veel potloodtekeningen van duivels en een handvol bekijkbare effect shots(lees: Sy Fy Channel kwaliteit) En dan hebben we nog niets gezegd over acteren. Dit acteerwerk noemen is een blaam op het nobele vak. 
 
Kortom, Wings of Fear is saaier dan gans uw schooltijd tezamen, bevat in de verste verte niets spannend en ziet er uit alsof het gemaakt is tussen de soep en de patatten. Laat de trailer u niet verleiden, gewoon mijden!

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...