Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
18/10/2017

Snatched

Komediant Amy Schumer is terug in een nieuwe komedie. Deze keer staat ze schouder aan schouder met Goldie Hawn, die weer eens te zien is in een speelfilm. Regisseur Jonathan Levine heeft met Snatched een leuke en vlotte komedie gemaakt met een vleugje spanning en avontuur. Het verhaal laat zien hoe de relatie tussen moeder en dochter in stand blijft, ondanks het naïeve gedrag van de twee. Een film om gewoon van te genieten zonder er bij na te hoeven denken. Emiley Middleton (Amy Schumer) gaat samen met haar vriend genieten van een welverdiende vakantie in Ecuador. Alleen net voordat ze zouden vertrekken maakt haar vriend het uit. Daar zit ze dan, helemaal alleen. De reis kan niet geannuleerd worden. Wat volgt is een belronde naar haar vrienden, maar dat levert niets op. Dan komt ze met het idee om samen met haar moeder Linda naar Ecuador te gaan.
 
Ontvoerd
Helaas is zij hier niet echt voor te porren, maar om haar dochter nu alleen te laten gaan, is ook niet echt een optie. Dus daar gaan ze. Het resort waar ze verblijven is van alle gemakken voorzien, je hoeft niet eens de stad in. Lekker ontspannen aan het zwembad. Dit verandert wanneer Emiley de knappe James (Tom Bateman) ontmoet. Hij heeft alleen een tweede agenda. Ze gaan met hem het land ontdekken, alleen zodra dat gebeurt worden de dames ontvoerd door een bende.
 
Zij bellen naar Jeffrey (Ike Barinholtz) , de broer van Emily,  om losgeld te eisen. Hij is hier niet van gediend en trekt zijn eigen plan om zijn moeder en zus te bevrijden. Vanaf nu beleven de twee een avontuur van jewelste. Waarbij spanning en humor elkaar in rap tempo afwisselen. Dit levert leuke scenes op. Het verhaal is vrij simpel, maar wel vermakelijk om naar  te kijken. Het verveelt niet.
 
Grappen
Amy Schumer en Goldie Hawn passen goed bij elkaar. Ze vullen elkaar goed aan en zelfs Hawn is het acteren nog niet verleert. De twee weten de kijker te boeien, ook al hoeven ze hier niet al te veel voor te doen. De grappen zijn niet al te flauw en dat is fijn, want Schumer komt vaak wel met dat soort grappen. Ze is net als in haar vorige film gewoon zichzelf. Dat maakt het een prettige film om te zien. De overige cast doet hun ding en dat zorgt voor leuke scenes.
 
Snatched is een leuke en onderhouden film die je als je van komedie houdt zeker de moeite om te zien. Je hoeft niet al te veel na te denken en dat is ook wel eens fijn. Een film hoeft niet altijd diepgaand of moeilijk te zijn. Een luchtig verhaal is ook aangenaam om te zien. Naast de film bevat de Blu-ray nog een aantal extra’s, waaronder een kijkje achter de schermen, bloopers,  alternatieve scenes en verwijderde scenes.


Blu-ray

27/09/2017

Fox Home Entertainment

Breedbeeld, 16:9 1080p

Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DTS 5.1, Italiaans DTS 5.1

Nederlands, Engels, Frans en Duits

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.