Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
30/10/2017

Baywatch

De populaire tv-serie Baywatch was vanaf 1989 te zien. Nu in 2017 is er een bioscoopfilm van gemaakt door regisseur Seth Gordon. Hierin zien we de strandwachten in actie om mensen die in nood zijn te redden uit de zee. Waarbij zelfs de Baywatch-iconen Pamela Anderson en David Hasselhoff weer even te zien zijn. Maar het is met name de jonge cast die met hun lichamen de show stelen. Zo zien we Dwayne Johnson en Zac Efron in de hoofdrol.De makers hebben een amusant verhaal vertelt, maar diepgaand is het niet. Vele flauwe grappen worden afgewisseld met actie en een klein beetje romantiek. Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) is de leider van het team strandwachten. Eén keer per jaar organiseren ze een stormrun om nieuwe wachten te rekruten. Zo ook dit jaar. Een stevig parcours is uitgezet om drie diehard strandwachten in spe te mogen toelaten aan het team.

Macho

Matt Brody (Zac Efron) is één van de deelnemers. Hij is Olympisch zwemmer, maar is door drank en andere zaken aan lager wal geraakt. Hij ziet zichzelf als macho en denkt al direct tot het team toegelaten te zijn, maar zo makkelijk is dat niet. Daarnaast zien we de beeldschone Victoria Leeds (Priyanka Chopra) zij speelt een slim spel in het strandstadje. Zij ziet veel ontwikkel mogelijkheid, alleen krijgt het nog moeilijk als Mitch meer komt te weten.

Ondanks het luchtige verhaal, blijf je wel kijken. Het is een komedie die je een goed gevoel geeft. De personages zijn net zoals de tv-serie en geven je ook wel weer dat gevoel van toen. Alleen dan met de vlotheid van nu. Het verhaal wordt namelijk vlot vertelt. De actie zorgt ervoor dat er iets meer gebeurt dan alleen maar mensen uit zee redden en zorgen dat het strand veilig blijft. Dit maakt het stoer.

Sexy
Dwayne Johnson schitter weer met zijn six-pack en Zac Efron heeft voor de film een goed getraind lichaam gekregen om de strijd met Johnson aan te gaan. Actrices Kelly Rohrbach en Alexandra Daddario zijn goede tegenwichten van de heren. Ze spelen een prima rol en zien er goed uit. Want zo is deze serie wel bekend geworden, kijken naar vrouwen in sexy strandpakken. Oudgediende David Hasselhoff en Pamela Anderson spelen beiden een kleine rol. De twee sterren uit de tv-serie hebben het nog steeds.

Baywatch is een leuke en vermakelijke film om naar te kijken. Het laat je lachen en voor de fans van de serie is het een must-see. Met name nu de donkere en grijze dagen eraan komen, geeft deze film een warm gevoel in de huiskamer. De blu-ray bevat naast de film nog vele extra’s, waaronder een kijkje achter de schermen, vele interviews, bloopers en verwijderde scenes.Blu-ray

25/10/2017

Universal Pictures

Breedbeeld 16:9 1080p

Dolby Digital 5.1: Engels

Nederlands, Frans, Engels, Duits en Italiaans

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.