Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
09/08/2018

Win een prijzenpakket van The Equalizer 2

Win een prijzenpakket van The Equalizer 2

Wil jij een tof prijzenpakket winnen van The Equalizer 2? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Dit is alweer de vierde keer dat regisseur Antoine Fuqua en Denzel Washington samenwerken. Welke vier films zijn dat? Noem deze titels.
 
Onder de goede inzenders verloten wij drie prijzenpakketten met daarin een T-shirt en een powerbank. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.


 
 
Equalizer 2

Denzel Washington is opnieuw te zien in één van zijn meest karakteristieke rollen in The Equalizer 2. Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand van wie hij houdt? Geregisseerd door Antoine Fuqua. Verder met o.a. Pedro Pascal (Narcos), Ashton Sanders (Moonlight), Bill Pullman (Independence Day) en Melissa Leo (The Fighter).
 
The Equalizer 2 draait vanaf 16 augustus in de bioscoop. En is vanaf 10 augustus te zien in de voorpremière.
Deze prijsvraag sluit op 24/08/2018. Voor hen die nooit weten welke dag het nu exact is en voor hen die met een andere kalender werken (en eigenlijk vooral voor het dramatische effect), tellen we hieronder de dagen, uren, minuten en seconden af...
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.
Adres:

Uw adresgegevens worden uiteraard enkel gebruikt ter afhandeling van de prijsvraag.