Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
19/12/2018

Paw Patrol: Snow Patrol

De populaire kinderanimatieserie Paw Patrol waarin de pups weer samen met hun baasje diverse reddingsoperaties uitvoeren. In Snow Patrol zien we hoe ze Ryder in een winters decor verschillende avonturen beleven en mensen in nood redden. Iedereen is weer aanwezig en we zien zelfs twee nieuwe gezichten Everest en Tracker. 
In zeven afleveringen, waaronder een dubbele aflevering zien we de trouwe pups vele malen in actie komen. Ze deinzen voor niets terug en samen met Ryder helpen ze iedereen die in nood is. Zo zien we de pups een Wintershow geven, hebben ze een wilde rit op snowboards en redden ze een Teeny Pinguïn.  Allemaal vele leuke afleveringen voor jong en oud.
 
Grappen
De populaire serie van Nickelodeon is  bij de kleine kijkers een bekend fenomeen. Als ouders kan je er niet om heen en zie je veel van deze jonge pups op verschillende dingen terug. Dit is alweer de vijftiende DVD waar de pups wilde avonturen beleven. Niet alleen voor de jeugdige kijker is het leuk, de volwassen kijker verveelt zich niet. Er zitten leuke grappen in de verhalen en de animaties zien er goed uit. 
 
De Nederlandse stemmen zijn aangenaam om aan te horen en passen goed bij de personages. Paw Patrol: Snow Patrol is een DVD die je deze winter zeker moet zien als je kinderen hebt. En dan helemaal als het buiten ook sneeuwt. Geniet en veel kijkplezier! Elke aflevering duurt ongeveer 20 minuten en een enkele 40 minuten. Precies lang genoeg om de aandacht van de jonge kijkers vast te houden. Naast de afleveringen bevat de DVD geen extra’s.


DVD

21/11/2018

Universal Pictures

Breedbeeld 16:9, 1080p

Dolby Digital 2.1 Nederlands, Engels

Nederlands

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.