Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

01/12/2019

Buurman & Buurman: Experimenteren erop los!

De beroemde buurmannen Pat en Mat zijn terug op het witte doek. Deze keer experimenteren ze erop los. Ze gaan onder andere pannenkoeken bakken, een wasstraat bouwen, een appeldief vangen en met drones aan de gang. Wederom weer nieuwe afleveringen en avonturen van dit vrolijke en klunzige duo. Heerlijk vermaak voor jong en oud. De stemmen zijn wederom van Kees Prins en Siem van Leeuwen. Gemaakt door Marek Benes.




De woningen zijn weer wat moderner gemaakt, met zelfs zonnepanelen. Samen beleven de buurmannen weer diverse leuke avonturen. Ze bekijken het zelf ook vanaf het witte doek. Maar voor de jonge kijkers is dit zeker weer de moeite waard om naar de bioscoop te gaan om de buurmannen aan het werk te zien. Ze maken er nu zelfs foto’s van die ze samen nog na afloop op het grote scherm bekijken.
 
Drones
De techniek van deze filmpjes gaat mee met de tijd, maar nog steeds blijft het stop-motion animatie. Met veel details en voorwerpen als drones, zonnepanelen en andere snufjes zorgen de makers ervoor dat bij het zien van dit duo het nog steeds blijft boeien. Ook al kijk je het meerdere keren, je gaat steeds op andere dingen letten. Niet alleen op de voorgrond gebeurt veel, daarachter ook. En dan met de vertrouwde stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen is het gewoon genieten geblazen.
 
Tja, wat moet je hier nog meer aan toevoegen, ga het vooral zien met je (klein)kinderen. Voor zowel de grote als kleine bezoeker is het een feest van herkenning. Beide generaties zullen lachen om de grappen of voorvallen die langskomen. En zeker het feit om dit in de bioscoop te zien is al een zeer leuke ervaring voor de jonge kijkers. Heel veel plezier, zeker nu de feestdagen voor de deur staan.




Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.