Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

Intouchables was één van de smaakmakers van dit filmjaar, dat kan inmiddels wel gezegd worden. Dat zou kunnen liggen aan het filmidee van de onverwachte vriendschap, maar wij (ik dan) zeg dat het aan iets anders ligt.

Intouchables

Als u het mij vraagt, en zo niet dan vertel ik het toch hierbij, is het de scène met de snorrenverkleedpartij die het 'm doet. Gaat u maar na, de plaksnooohrgrap is al zo oud als... ehhh er snorren bestaan, denk ik. Enfin, het was een scène die iedereen nog bijstaat en één die de hardste lach mocht ontvangen. Om dat plezier nu de nek om te draaien, gebruiken we het als uitgangspunt voor onze Intouchables plaksnooohrren quiz! Waarbij we Philippe snorren van bekende filmsnorren voorzien en u mag raden wiens filmsnor het eigenlijk is. We hebben er citaten bij gedaan die vanonder de betreffende filmsnor vandaan zijn gekomen, maar verwachten niet dat u daar echt wat aan heeft, dus hebben we er ook maar multiple choice vragen van gemaakt en soms het verkleedpartijtje iets doorgevoerd. Succes dan maar!
Naam:
E-mailadres: