Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
29/01/2020

Good Boys

De makers van Sausage Party, Superbad en Neighbors brengen nu een nieuwe komedie Good Boys. Hierin zien we drie jongen vrienden opgroeien. Met de humor van Seth Rogan en andere stand-ups maken ze een volwassen kinderfilm met veel grappen, soms wel erg flauw. De humor spat van je scherm en je lachspier wordt zeker getraind bij het zien van dit grappige verhaal.
De drie vrienden, Max (Jacob Tremblay), Lucas (Keith L. Williams) en Thor (Brady Noon) komen in de laatste fase van de basisschool. Ze ontdekken wie ze zijn en de daarbij behorende hormonen en gevoelens. Daarnaast hebben ze alle drie een kwaliteit die ze soms niet zien. Er wordt gepest en jaloezie ligt op de loer. De vader van Max gaat voor werk een paar dagen weg en hierdoor krijgt hij vrij spel. De drone is beschikbaar, maar mag dit niet als speelgoed gebruiken. Samen met zijn vrienden willen ze weten hoe je moet zoenen, want ze zijn uitgenodigd voor een spannend feestje.
 
Buurmeisjes
De drone zal hiervoor hopelijk de juiste beelden van de buurmeisjes geven, maar helaas komt dit vliegende object in hun handen. Vanaf dat moment ontstaat er een dwaas avontuur waarbij de jongens uitgedaagd worden door hunzelf, maar ook de situaties waar ze in terecht komen. Met als gevolg zeer leuke en spannende scenes die de kijker dwingt om te blijven kijken. Je wil weten hoe het afloopt.
 
De makers hebben deze keer gekozen voor een hele jonge cast. Die ze dingen laten zeggen en doen,  waar ze zelf nog niet eens weet van hebben. Met als gevolg originele scenes en vrijzinnige dialogen. Het worden ineens jongens die met beide benen op de grond staan en weten wat ze doen. Met veel overtuiging geven ze elk hun personage voldoende daadkracht. De drie passen bij elkaar en vullen elkaar goed aan.
 
Ook al zitten er wel veel flauwe grappen in, je blijft er wel op lachen, want ze hebben ze verpakt in een mooi jasje. En de omgeving reageert er ook erg goed op. Het ene na de andere voorval volgen elkaar in rap tempo op, waardoor het verhaal niet verslapt. Daarnaast is de lengte van bijna 90 minuten prima. Ze hebben dan ook alles wel vertelt en laten zien. Good Boys is dan ook een heerlijke komedie die je even de donkere winterdagen laat vergeten. Daarnaast bevat de Blu-ray nog vele extra’s, waaronder een kijkje achter de schermen, diverse interviews, bloopers en veel meer.   


Blu-ray

22/01/2020

Universal Pictures

Breedbeeld 16:9, 1080p

Dolby Digital 5.1 Engels, Nederlands, Frans

Nederlands, Engels, Frans, Duits

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.