Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
11/06/2021

K3: Dans van de Farao

De drie meiden van K3, Hanne, Klaasje en Marthe zijn weer te zien in hun nieuwe super spannende bioscoopfilm K3: Dans van de Farao van regisseur Bart van Leemputten. In dit avontuur gaan de meiden voor de lancering van hun nieuwe gelijknamige album naar een bijzondere plek. Namelijk een Egyptisch museum, waar veel mooie kunstschatten tentoongesteld staan. En de nieuwe aanwinst is net uit Egypte overgekomen. Het is een ‘vervloekte’ Wenskat van farao Tritanchamon, hij geloofde namelijk niet meer in vriendschappen. De kat zal een plan bedenken om ook de vriendschap van de K3-meiden te verbreken.
Lucas (Soy Kroon) de verantwoordelijke van het museum wijst er nadrukkelijk op om de kat niet aan te raken. Het kan namelijk duistere krachten bezitten. Alleen als de klunzige Marcel (Jacques Vermeire) daar anders overdenkt gebeuren er rare dingen. Ook de meiden gaan de uitdaging aan om een wens te doen, maar dit zal nogal grote gaan hebben voor hun vriendschap. 
 
Vriendschap
In deze film hebben de makers een leuk concept bedacht en uitgewerkt. In tegenstelling tot de K3 Love Cruise, waar het verhaal over de liefde ging. Gaat het nu meer om hoe belangrijk vriendschap is in tegenstelling tot alle waarde die aan materiele dingen wordt gegeven. Deze boodschap is voor de jonge kijkers wel een goede manier om ze te laten kijken naar wat ze allemaal hebben en wat echt belangrijk is in het leven.
 
Dit alles is gegoten in een spannend avontuur voor jong en oud. Het is alleen wel dat de basis van dit verhaal eerder bij de acteurs ligt dan bij de drie meiden. Zij spelen wel leuk. In het begin loopt het nog niet helemaal op rolletjes, naarmate het verhaal vordert worden ze beter in hun spel en ontstaan er leuke scenes. Het zijn acteurs als Jacques Vermeire en Soy Kroon die meer overtuigd spelen en de kijker vasthouden. De meiden doen het netjes, maar lepelen soms hun tekst iets te braaf op. 
 
Dansen
Op zanggebied maken ze veel goed. De nummers in de film zijn een goede aanvulling op het verhaal en zorgen voor een juiste balans. Het zijn wederom frisse liedjes die je blij maakt. En jonge kijkers zeker laat dansen. Het verhaal zit vlot in elkaar en verveeld niet.
 
Niet alleen wordt er geacteerd en gezongen, maar er wordt ook veel gedanst. Tijdens de nummers komt er een grote dansgroep het beeld in lopen en krijgt het verhaal even een musicalsfeer. De film verveeld niet en is voor de jonge kijkers en K3-fans een echte must-see! Laat je onderdompelen in de sfeer van de farao. Je loopt met een blij gevoel de bioscoopzaal uit. Heel veel kijkplezier. K3: Dans van de Farao is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.
Plaats uw reactie

RalphViage op 15/06/2021

Vietnam city capital of China city 4
Artisanvkw op 17/06/2021

ancient and medieval Latin,
dvdsalejpnow op 20/06/2021

大河 ドラマ 麒麟 が くる 激安 通販 dvd 激安 dvd dvd 激安 DVD Blu-ray 通販
wratchesolexcopynewsale op 21/06/2021

ロレックス スーパー コピー サブマリーナ メンズ 腕時計 コピー
NYC NY Commercial moving companies op 24/09/2021

An outstanding share! I've just forwarded this on to a coworker who has been conducting a little bit research on this. And he in reality purchased me lunch simply because I stumbled on it for him_ lol. So let me to reword this_. Thanks to the food!! But yeah, many thanks for expending the perfect time to look at this issue right here on your web site.
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.