Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

22/08/2013

KICK-ASS 2: Hard tegen hard!

Na het succesvolle en verrassende eerste deel van KICK-ASS komt regisseur Jeff Wadlow met een vervolg. Met dezelfde cast en personages komen de menselijke ‘helden’ weer bijeen om het kwaad te bestrijden.Beroemde held
Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) is inmiddels een beroemde held op straat. Hij weet de slechteriken nog steeds van zich af te slaan. Overdag is hij Dave Lizewski, een gewone schoolgaande jongen, maar in de avond kruipt hij in de huid van Kick-Ass.

Hit Girl (Chloë Grace Moretz) is door de dood van haar vader niet meer het lieve meisje Mindy Macready. Zij wil graag haar vader wraken en elke boef pakken. Voogd Marcus Williams (Morris Chestnut) de collega van haar vader. Hij heeft hem beloofd dat Mindy niet meer Hit Girl zal zijn en een gewoon leven zal leiden.

Trainingskamp
Zodra Dave met Mindy een trainingskamp beginnen willen samen een team vormen. Helaas loopt dit uit op huisarrest voor Mindy en zal Dave het alleen moeten doen. Via het internet komt hij in contact met andere ‘helden’. Via deze weg ontmoet Dave kolonel Stars and Stripes (Jim Carrey), met zijn groep ‘Justice Forever’.

De aardsrivaal van Kick-Ass, Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), denkt maar aan een ding: revanche. Kick-Ass is namelijk verantwoordelijk voor de dood van zijn vader. Red Mist transformeert zichzelf in The Motherfucker en gaat de strijd aan om voor eens en voor altijd af te rekenen met Kick-Ass en zijn kompanen. Om dit voor elkaar te krijgen roept hij de hulp in van de meest slechte gangsters uit de wereld. De strijd kan beginnen!

Humoristisch
KICK-ASS 2 is een amusante en humoristische actiefilm die perfect aansluit op het eerste deel. Vanaf het begin tot de laatste minuut verveeld de film niet en zien we zeer goede uitgewerkte actiescènes. De stunts zien er realistisch uit en passen prima in de stijl van het verhaal.

De toevoeging van nieuwe karakters geven het verhaal diversiteit en verrassingen. De acteurs weten hun rol voldoende ruggengraad te geven en leveren weer goede acteerprestaties. Goede dialogen worden afgewisseld met een flinke dosis actie en humor.

Knipoog
KICK-ASS 2 is de film met een knipoog naar alle actieheldenfilms, waardoor het een uniek en origineel verhaal blijft dat zeker de moeite waard is om te gaan kijken.

Plaats uw reactie

asetmvmndm op 20/12/2016

buy ampicillin albuterol online
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.