Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
18/08/2020

Like a Boss

In de komedie Like a Boss van regisseur Miguel Arteta zien we hoe twee hartsvriendinnen Mia Carter en Mel Paige (Tiffany Haddish en Rose Byrne) een goed lopend cosmeticabedrijf hebben. Alleen nu de economie een beetje terug loopt en ook de omzet van hun bedrijf sterk daalt moeten ze een nieuwe weg in slaan. In het begin weten ze even niet waar ze moeten beginnen om nieuwe dingen te bedenken, maar als op een dag Josh Tinker (Karan Soni) de assistent van cosmeticagigant Claire Luna (Selma Hayek) op de stoep staat gaan er nieuwe deuren open.
Alleen voordat ze tot haar bedrijf toegelaten worden zullen ze alles op alles moeten zetten en een super goede pitch bedenken, waarom zij hier deel van uit kunnen maken. Dit heeft niet alleen gevolgen voor hun bedrijf, maar ook voor hunzelf en hun relatie. Daarnaast zal de sfeer op de werkvloer drastisch veranderen, is dit wel wat ze willen?
 
Schaterlach
Dit is echt een hilarische komedie die metname voor de vrouwelijke kijker gemaakt is. Maar de mannelijke kijkers komen ook zeker niets te kort. Je maakt kennis met de cosmeticawereld en krijgt een kijkje in de keuken. Dit wordt allemaal wel een beetje opgeblazen, maar dat zorgt voor een echte komedie. Met twee actrices die deze film top maken. Tiffany Haddish en Rose Byrne zijn een goed komedie-duo. Ze maken elke scene leuk en zorgen voor een schaterlach op je gezicht. En af en toe een flinke slappe lach.
 
Selma Hayek gaat helemaal los in haar rol als belangrijke directrice. Ze dikt het allemaal lekker aan en dat kan deze personage goed hebben. De scenes die hieruit volgen met Tiffany Haddish en Rose Byrne zorgen voor veel interactie en lollige voorvallen. De dames zijn gewoon erg vindingrijk om de grappen op de juiste manier over te brengen en dat het geen onderbroekenhumor wordt. Karan Soni die haar assistent speelt is daarnaast nog een goede aanvulling op haar voorkomen. Like a Boss is een lekkere wegkijkfilm en zal je zeker een leuke avond bezorgen. Naast de film bevat de DVD nog een aantal extra’s, waaronder een kijkje achter de schermen en diverse interviews.


DVD

15/07/2020

Universal Pictures

Breedbeeld 16:9, 1080p

Dolby Digital 5.1 Engels, Frans, Duits

Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.