Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

19/01/2020

Paw Patrol: De pups volgen een mysterie

In de bekende kinderserie Paw Patrol van Nickelodeon, maken de jonge pups ook nu weer bijzondere en spannende avonturen mee. In deze nieuwe serie De pups volgen een mysterie komen de trouwe viervoeters in zeven afleveringen voor een mysterie te staan. 
Hierin gaan ze de uitdaging aan om een telefoondief op te speuren, is er een zoektocht in de bergen en moeten ze ervoor zorgen dat de verdwenen telescoop op tijd terug gevonden wordt om de speciale komeet te kunnen zien. Al met al een hoop te doen voor Chase en zijn team. 
 
Eigen steentje
Geen mysterie is te groot, geen aanwijzing te klein, de pups zorgen ervoor dat in deze nieuwe en spannende verhalen de zaken tot een goed eind worden gebracht. Skye, Chase, Rocky, Rubble, Ryder, Alex Porter, Marshall en kapitein Robot, ze komen allemaal voorbij. Elke pup draagt zijn eigen steentje bij om de zaak op te lossen en elkaar te helpen.
 
De animatie is net als de serie op televisie. Nu zijn alleen zeven nieuwe afleveringen bij elkaar gebundeld die met mysterie te maken hebben. De jonge kijkers herkennen het direct en zingen het begin liedje al mee. Ze zullen op het randje van hun stoel zitten, want de makers hebben het soms wel lekker spannend gemaakt. 
 
De animaties zien er verzorgt uit. Het is geen diepgaande serie, maar de jonge kijkers genieten er volop van. En daar gaat het om met dit soort series. Daarnaast leren ze er ook nog wat van. Kleine dingen als elkaar helpen en zorgen dat het goed gaat. Het is goed dat ze gemaakt worden en zowel meisjes als jongens bedient worden. Heel veel kijkplezier. Naast de afleveringen bevat de DVD geen extra’s.


DVD

15/01/2020

Universal Pictures

Breedbeeld 16:9, 1080p

Dolby Digital 5.1 Engels, Nederlands, Frans

Nederlands

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.