Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
30/05/2021

Paw Patrol: Dino Rescue

In de populaire kinderserie Paw Patrol gaan de pups een compleet nieuw avontuur tegemoet. Door een speciale bergroute komt Ryder met zijn pups en de speciale ‘dinopatroller’ uit in een wereld vol met dino’s. Alle soorten en maten komen langs. Een aantal echte stoere Paw Patrol dino-avonturen staan te wachten voor de jonge kijkers.
De makers hebben voor alle Paw Patrol fans een aantal nieuwe afleveringen gemaakt waarbij het beste van twee werelden worden gecombineerd. De pups van Paw Patrol en dinosauriërs. Wie had dat gedacht. De nieuwe avonturen zitten vlot en leuk in elkaar. En er wordt een nieuwe pup geïntroduceerd genaamd Rex. 
 
Dino eieren
De dino’s zijn kindvriendelijk gemaakt doordat elke type dino een eigen kleur heeft. Hierdoor wordt het niet te beangstigend. Ook als volwassen kijker zal je zelfs nog moeten lachen om sommige gebeurtenissen. De trouwe viervoeters krijgen zelfs een nieuwe uitrusting om de problemen op te lossen. Zo zullen ze op zoek gaan naar verdwenen dino eieren, een vliegdino in nood helpen en een Tyrannosaurus Rex redden van een uitbarstende vulkaan.
 
Het is en blijft een frisse serie met de pratende pups. De vrolijke kleuren en goede stemmencast geven deze figuren voldoende body om de aandacht van de kijker vast te houden. Het verveeld niet. Ook de lengte van iedere aflevering is prima. En het aanstekelijke muziekthema blijft nog lang in je hoofd nazingen.
 
De dvd bevat zes afleveringen die ook in het Nederlands te zien zijn. Gegarandeerd succes voor elke Paw Patrol fan, jong en oud. Heel veel kijkplezier. Naast de afleveringen bevat de DVD helaas geen extra’s.


DVD

21/05/2021

Dutch FilmWorks

Breedbeeld 16:9, 1080p

Dolby Digital 5.1 Nederlands, Engels, Duits, Spaans

Nederlands

Plaats uw reactie

Vortexxvk op 02/06/2021

Since the era of Charlemagne
Vintagezje op 07/06/2021

secular brotherhoods of scribes.
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.