Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

20/07/2010
Twaalf films, personen, scènes, props, etc. die één ding gemeen hebben: ze hebben iets gemeen.


Het dooohzijn 'toen we ook verloren' momenten

Het dooohzijn 'toen we ook verloren' momenten

Twaalf keer 'net niet'

Twaalf keer 'net niet'
Het heeft niet zo mogen zijn, maar laten we eerlijk zijn, het mag vaker niet zo zijn voor ons. Dat kun je negeren, maar dat kun je ook onder ogen zien. Dat zou helender werken, zegt men.


Waarschijnlijk heeft 'men' nog niet zo vaak verloren... Maar goed, laten we het zekere voor het onzekere nemen en onze ondergangen eens nalopen. Op filmgebied dan, want het voetbal laten we even voor wat het is. We zijn inmiddels een week verder, maar dat is nog altijd te nieuw zeer. We kijken naar de 12 Hollandse daden in buitenlandse filmavonturen (in de film en in de 'echte' filmwereld) die op verlies uitliepen en beoordelen (op uiteraard zeer professionele wijze) de pijnlijkheid.
Pagina's     1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     11     12     13    
Plaats uw reactie

Erwan op 21/07/2010

I don't know, I'm making this up as I go
Tja, die Jeroen Krabbe heeft het uiteindelijk helemaal niet zo slecht gedaan. Hij speelt immers ook nog de "verliezer" in The Fugitive, geen half werk. En laten we Roel Reine niet vergeten, de regisseur van het pijnlijke Seagal vehikel Pistol Whipped, ouch!
asjefsozf9od op 14/09/2016

diclofenac 75mg dr tab propecia online benicar hct generic equivalent resources medrol rogaine clomid
DorothyMOg op 10/04/2017

wh0cd74083 Cialis Cost
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.