Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Tirza, driemaal twee vrijkaarten!
22/09/2010

Tirza, driemaal twee vrijkaarten!

Tirza, driemaal twee vrijkaarten!

Arnon Grunberg is een schrijver uit een boekje. Lekker grillig, zeer eigenzinnig en liefhebber van de polemiek. En daarnaast ook een begenadigd schrijver die lekker pittig leesvoer weet te brengen.

In 2006 kwam Grunberg met Tirza op de proppen, waarmee hij in 2007 de Libris Literatuurprijs en de Gouden Uil mocht opstrijken. Rudolf van den Berg, die wel enige ervaring heeft met boekverfilmingen (o.a. De Avonden), mocht het boek uiteindelijk vertalen naar een film. Zij die het boek hebben gelezen zullen ontdekken dat de film een ander einde kent voor vader Jörgen die zijn dochter, en nog enige houvast in het leven, Tirza zoekt in het verre en vreemde Afrika. Onze Pascal mocht de film alvast bekijken om er een stuk aan te wijden...

Mocht u nieuwsgierig zijn wat dat einde dan inhoudt, dan kunnen wij uitkomst bieden. We hebben namelijk driemaal twee vrijkaarten liggen. Wilt u kans maken op twee kaarten, mailt u ons dan welke Nederlandse boekverfilming bij u favooohriet is. Succes!

Ziet u trouwens ook de officiële site van de film.


En deze lieden gingen er vandoor met de vrijkaarten voor Tirza:
  • Kyrill Goosseff
  • Marianne van der Maarel
  • Monique Harland