Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

08/03/2011

Flicks International Student Short Film Festival

Flicks International Student Short Film Festival

Korte films in het Hooooge Noorden

Korte films in het Hooooge Noorden
11 maart 2011 t/m
Het is een goede tijd voor de liefhebber van de korte film. Naast het Go Short Festival in Nijmegen van 16 tot en met 20 maart is er dit weekend (11 en 12 maart) het Flicks Festival in Groningen. Dit festival houdt dit jaar zijn tweede editie en richt zich volledig op korte films gemaakt door studenten van over de gehele wereld.Het festival wil een podium bieden voor nog onbekende jonge filmmakers en het publiek de kans geven vernieuwende en bijzondere uitstapjes in de wereld van de korte film te ervaren. Twee avonden vol verassingen dus voor onze Noorderlingen met niet alleen live-action, maar ook korte animatiefilms en korte documentaires.

De prijs is slechts 5 euro per avond of 8 euro voor een passe partout voor beide avonden. Geen geld voor zoveel rauwe inspiratie. Het programma begint beide dagen om 19.00 en wordt gehouden in de Usva, het cultureel studentencentrum in Groningen.

Meer informatie en programma op www.flicksfestival.com
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.