Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

22/03/2014

Holland Animation Film Festival 2014

Holland Animation Film Festival 2014

De competitie Nederlandse animatie kent behalve de Grote Prijs ook een Publieksprijs. Drie dagen lang kan het aanwezige publiek een stem uitbrengen via stembiljetten die voor de voorstellingen worden uitgereikt. Afgelopen nacht zijn de stemmen van de tweede stemronde geteld.


De voorlopige top 3 is nu:


1. Mute van Job, Joris & Marieke (Nederland, Job, Joris & Marieke, 2013)

2. Pommes Frites van Balder Westein (Nederland, Chris Mouw, il Luster Productions, 2013)
3. I Love Hooligans van Jan-Dirk Bouw (Nederland/België, Seriousfilm, Koert Davidse, Marc Thelosen, 2013)


 
  HAFF

 
Vandaag is de laatste kans om een stem uit te brengen.
Tijdens de Award Ceremony op zondag 23 maart om 16:30 uur wordt de winnaar van de Publieksprijs bekend gemaakt. Vervolgens worden alle prijswinnende films vertoond in de programma’s Awards Shorts om 18:15 uur en Awards Features om 20:00 uur.
 
Tips voor dit weekend zijn:
 See the weird, the wicked, the sick & the twisted from the garbage can of animation!
 De succesvolle Nacht van de Geanimeerde Wansmaak uit 2010 heeft een opvolger: Treasures from the Vaults. Collectioneur par excellence Michael Helmerhorst presenteert animatietrailers en -fragmenten die het etiket wansmaak meer dan verdienen: knullige commercials, beroerde superhelden, nucleaire nachtmerries, de Godzilla erfenis en alledaagse voorwerpen die dood en verderf veroorzaken.
 Dit programma is te zien op zaterdag 22 maart om 22:00 uur.


 
Begin zondag 23 maart muzikaal met Bash of Stash! Music, een selectie van baanbrekende muziekvideo’s uit alle uithoeken de wereld. Van Nederland tot India, van Luxemburg tot Australië. Van Gers Pardoel: Ik Neem Je Mee tot Red Hot Chili Peppers: Monarchy Of Roses, het begint om 10:30 uur. Of met Lisa Limone and Maroc Orange: A Rapid Love Story 3D van Mait Laas uit Estland (2013). Een musical in stop motion, met fruit. Lisa houdt van Maroc en hij van haar. Maar hij is een illegale bootvluchteling en zij is de dochter van een rijke plantagehouder, deze draait om 12:15 uur. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het Holland Animation Film Festival.
Plaats uw reactie

asetkclkdk op 30/06/2016

stromectol online levaquin lexapro rimonabant sildalis clindamycin strattera
arachni_name op 07/08/2017

1"'`--
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.