Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).

Winactie The Curse of Oak Island
Vanaf 17 januari 2023 zal er op History Channel alweer het tiende seizoen te zien zijn van The Curse of OakIsland tijdens het ‘Mystery Season’. Om dit te vieren is er ook een boek uitgebracht die geschreven is door Randall Sullivan. En mogen we hier op Filmorama.nl een exemplaar verloten. Wil je kans maken op het boek, beantwoord dan de onderstaande vraag.
 
Er zouden ook religieuze objecten verborgen liggen in de gronden van het eiland. Weet jij er twee te noemen?
 
Onder de goede antwoorden verloten we een exemplaar van het boek  The Curse of OakIsland . Mede mogelijk gemaakt door History Channel.
 meer...
 

Prijsvraag Ambulance
Wil jij kans maken op een fantastisch prijzenpakket van de nieuwste bioscoopfilm van regisseur Michael Bay, Ambulance? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
 
Deze film is een remake van een Deense film. Acteur Jake Gyllenhaal heeft al eens eerder in Deense remakes gespeeld, noem twee andere titels waarin hij te zien is.
 
Onder de winnaars verloten we twee pakketten met daarin twee vrijkaarten voor de film, een blitse tas en een mooie cap. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.
 meer...
 

Prijsvraag Hitsville: The Making of Motown
Vanwege de release van de film Hitsville: The Making of Motown is er een mooi boek uitgekomen die een kijkje achter de schermen van de artiesten neemt. Motown. Het geluid van jong Amerika. Wil jij een exemplaar van het boek winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Oprichter Berry Gordy heeft mijn zijn platenlabel Motown menig soul- en jazzartiest groot gemaakt. Noem drie artiesten die hierdoor bekend zijn geworden en een daarbij behorend hitnummer.
 
Onder de goede inzenders verloten we 2 exemplaren van het boek Motown. Het geluid van jong Amerika. Mede mogelijk gemaakt door M&N Film Distribution.
 meer...
 

Prijsvraag A Quiet Place Part II
Wil jij graag genieten van warme voeten op een rustige plek? Doe dan mee met deze prijsvraag en win een paar A Quiet Place Part II sokken! Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Welke scene met een voertuig daarin, maakte een grote indruk op actrice Emily Blunt, niet alleen op de set, maar ook even in haar echte leven. Benoem deze scene. 
 
Onder de goede inzenders verloten we 4 paar sokken van A Quiet Place Part II. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures International.
 meer...
 

Prijsvraag Oogappels seizoen 3
Wil jij graag thuis genieten op de bank van het succesvolle televisiedrama Oogappels seizoen 3? Doe dan mee met deze prijsvraag en win deze serie op DVD! Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Acteur Maas Bronkhuyzen en actrice Bracha van Doesburgh spelen in de serie moeder en zoon. Dit is niet de eerste keer dat ze samenspelen, in welke film zijn ze ook te zien als moeder en zoon? Noem de titel!
 
Onder de goede inzenders verloten we 2 DVD’s van de serie Oogappels seizoen 3. Mede mogelijk gemaakt door Just Entertainment.
 meer...
 

Prijsvraag De Expeditie van familie Vos
Wil jij graag thuis genieten op de bank van de gezellige familiefilm De Expeditie van familie Vos? Doe dan mee met deze prijsvraag en win deze film op DVD! Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Deze film speelt zich af in de Efteling, noem een sprookjesfiguur die in de film voorkomt.
 
Onder de goede inzenders verloten we 2 DVD’s van de film De Expeditie van familie Vos. Mede mogelijk gemaakt door Just Entertainment.
 meer...
 

Prijsvraag Archenemy
Wil jij graag thuis op de bank genieten van de actiefilm Archenemy? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD! Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Voor de rol van Max Fist was in eerste instantie een andere acteur in gedachte, wie was dat?
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film Archenemy. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers. 
 meer...
 

Prijsvraag The Personal History of David Copperfield
Wil jij graag thuis op de bank genieten van de drama-komedie The Personal History of David Copperfield? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD! Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Actrice Morfydd Clark speelt in deze film twee rollen, noem de namen van de personages.
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film The Personal History of David Copperfield. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers. 
 meer...
 

Prijsvraag The Rental
Wil jij graag thuis op de bank griezelen van de thriller The Rental? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD!Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Dit is het regiedebuut van acteur Dave Franco, noem twee films waarin hij te zien is.
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film The Rental. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.
 meer...
 

Prijsvraag The Secret Garden
Wil jij graag thuis op de bank genieten van de fantasievolle familiefilm The Secret Garden? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD!Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Acteurs Colin Firth en Julie Walters hebben al eens eerder samengewerkt in twee films, noem de titels.
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film The Secret Garden. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.
 meer...
 

Prijsvraag Unhinged
Wil jij graag thuis op de bank genieten van een de spannende thriller Unhinged? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD!Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
In de trailer van de film klinkt een bekend nummer van Nirvana, noem de titel en het album waar dit op staat.
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film Unhinged. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.
 meer...
 

Prijsvraag Blood & Money
Wil jij graag thuis op de bank genieten van een de actiethriller Blood & Money? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD!Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Wat is eigenlijk de originele titel van deze film?
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film Blood & Money. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.
 meer...
 

Prijsvraag Horizon Line
Wil jij graag genieten van een gezellige en spannende filmavond in de bioscoop, doe dan mee met deze prijsvraag en win tickets voor Horizon Line! Wil je kans maken op vrijkaarten, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Welk type vliegtuig is gebruikt bij het maken van deze film?
 
Onder de goede inzenders verloten we 2x2 vrijkaarten voor de film Horizon Line. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.
 meer...
 

Win Maleficent 2 op Blu-ray
De spannende Disney film Maleficent 2 is uit op Blu-ray en DVD! Wil je kans maken op deze film, beantwoord dan de volgende vraag:

 

In deze film zien we Angelina Jolie samenwerken met acteur  Chiwetel Ejiofor, dit is niet hun eerste dat ze samen te zien zijn. In welke film speelde zij ook samen? Noem de titel van deze film.

Onder de goede inzenders verloten we 2 Blu-ray’s en 1 DVD van Maleficent 2. Mede mogelijk gemaakt door Disney Home Entertainment.

 meer...
 

Win Roxane op DVD
De heerlijke feelgoodfilm Roxane is uit op DVD! Wil je kans maken op deze film, beantwoord dan de volgende vraag:

Deze film is ontstaan uit een korte film die door regisseuse Melanie Auffret gemaakt is. Noem de titel van deze korte film.

Onder de goede inzenders verloten we 1 DVD van Roxane. Mede mogelijk gemaakt door Just Entertainment.

 meer...